Monday, October 21, 2013

Beautiful GARDEN RESTAURANT TOKUGAWAEN

A date night - my favorite day of the month 
This month we went to the GARDEN RESTAURANT TOKUGAWAEN
A special place in Nagoya:-) 

1001 Tokugawa cho Higashi-ku Nagoya 
052-932-7887

毎月楽しみにしてるデートナイト♡
今月は大好きなガーデンレストラン徳川園に行って来ました♪

〒461-0023 愛知県名古屋市東区徳川町1001
052-932-7887


I love this place for a several reasons. 
1. Gorgeous Location - Enjoy the peaceful traditional Japanese garden
2. Great Hospitality - Experience high quality customer service 
3. Beautiful Food - Looks amazing and tastes even better. 
4. ZETTON GROUP - yap go Zetton! (lol) 

私がこのレストランが好きな理由はいくつかあります。
1:立地が素敵→本当に静かだし、江戸時代の日本庭園を楽しめる
2:サービスがめっちゃいい→一回行って下さい。接客業極めてる感じ。
3:料理が素敵→見た目だけじゃなくって、本当に美味しい!!
4:で、やっぱゼットン大好きなんで(笑)


We had a 7000yen dinner course tonight. 
Thanks again to Shin san, he organised a welcome drink (Champagne: Henriot Brut Souverain) for us. 
Nice & smooth, so easy to drink.... I could have another couple of glasses easily LOL 

今夜は7000円のディナーコース☆
またまた伸さん、ありがとうございます!!(伸さんありがとうパート1はこちら
さらっと食前酒を用意しておいてくれてましたヽ(●’`*)ノ
(アンリオ ブリュット スーヴェランと言うフランスのシャンパン)
めっちゃスムーズなシャンパンで、飲みやすい!
。。。これは、あと2−3杯軽くいけたな(笑)


Entrée: Composition of snow crab and apple, shallot and fresh herb 
How gorgeous it looks!!!!
Generous amount of snow crab - great dish to start off the night:-)  

前菜:ずわい蟹と林檎のコンポジション エシャロットとフレッシュハーブのアクセント
これ、美しすぎる一品。
ずわい蟹めっちゃいっぱい使ってるしぃぃ!!!
いい感じに始まったぞぉぉ♪


Soup: Duck confit with savoy cabbage soup garbure style
It looks a simple cup of soup but I assume it's not - it became tastier with every chew.

I also had a glass of Pinot Grigio.   

スープ:鴨のコンフィとサボイキャベツのスープ ガルビューレ風
見た目は結構シンプルに見えるこの一品。絶対シンプルじゃない。
噛めば噛むほど(?飲めば飲むほど?)どんどん美味しくなってくる!

ここで、ピノグリジオも一杯いただきます♪


Fish: Pan-fried seasonal sea fish and shrimp, mushroom and crustaces sauce 
This is my dish of the night! 
Perfectly cooked fish, lovely sauce and tasty mushroom. 
You can also enjoy different textures, soft-juicy-crispy, in one dish.  

魚料理:三河湾の鮮魚のボワレと旬海老の取り合わせ 茸とクリュスタッセのソース
わたし今回のお料理でこれ一番好きだった!
お魚の焼き具合完璧だし、ソースも絶品で茸もソテーしただけなのになんであんなに美味しいんだろう?!
この一品でふわふわさ、プリプリさ、カリカリさと違う食感が楽しめちゃう♪


Meat: Iberico pork stew marsala wine flavor, roasted red onion and Manchurian wild rice diabolo 
This is also an awesome dish.  
This roasted red onion was to die for! Is it just roasted?? How come it tastes so good!!!!!! 
Pork was nice and soft - perfect match with the beautiful sauce. 

肉料理:イベリコ豚のラグー マルサラ風味 赤玉葱のローストとマコモ茸のディアブル添え
これも、またうまい!!
この赤玉葱のロースト、やばしっ!!!!これ、ローストしただけ???
なんでこんなに美味しいの?!?!
イベリコ豚もすっごい柔らかくって、またこのソースと合う☆


Dessert: Cheese cake with whipped cream and autumn fruits compote 
Seriously I'm lucky not doing Sugar Free this month LOL 
Loved loved loved it! Cheese cake was nice & warm, whipped cream was like a silk - super smooth. 
How lucky to have a boyfriend who doesn't like cheese.... Σd(≧∀≦*)
I had half of his cheese cake too! Yappy!!!! 

デザート:温かいガトーフロマージュ 旬果のコンポートとクレーム シャンテ添え
本気で砂糖抜き月間でなかったと思ったw
めっちゃ美味しいぃぃ〜♡♡チーズケーキはほんのり温かくって、クリームはシルクみたいにスムーズだしぃぃ♪
実は、私の彼はチーズ嫌いなの。
(ニヤリ。。。普段はなぜ嫌いなんだと文句を言うが今日はとってもありがたいw)
って、ことで、彼の分のケーキ半分も食べちゃった♪♪


It doesn't finish yet!!!! 
Lovely sweets come with your coffee. 
(Your option would be a regular coffee, tea, expresso or herbal tea! Nice eh?) 

Really satisfied<3<3<3
I am so full and so happy :-) 

Discussed with my mum later on and decided to have a birthday lunch for my dad next month at the garden restaurant. Have to ask Shinsan again:p hehe 

For your special occasion, go to the Garden Restaurant. Highly recommended! 

それだけじゃ終わりません☆
なんと、コーヒーか紅茶(またはエクスプレッソとかハーブティーも選べる!)にこんな可愛いお菓子が付いてきます♡♡

もーーーーーぉ、満足!
めっちゃお腹もいっぱいだし、幸せぇ〜ヽ(*^∇^*)ノ

帰って来てから、うちのママと相談した結果、来月のパパの誕生日ランチはガーデンレストランで。ってことになった(笑)伸さん、また宜しくお願いしますw ヘヘッ

特別な日に是非行ってみてくださいね♪
めっちゃお薦めだよぉぉ〜☆

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