Friday, June 7, 2013

Sunday Lunch @ GLEBE POINT DINER

The long weekend has begun ~♪What is you plan? 

3連休の始まりですねぇ〜♪みなさんは何しますかぁ??


Lunch/Dinner at my neighbor restaurant "Glebe Point Diner" may be your option:-) 

ご近所さんのグリーブポイントダイナーで食事っていうのはどうですか?

407 Glebe Point Road
Glebe NSW 2037
02 9660 2646


Modern New York Style - totally love it! 

モダン ニューヨーク スタイルの内装、めちゃくちゃ好き☆


Weekend Lunch Special 
2 course $45 or 3 course $55 with a glass of wine 

週末のランチスペシャル
2コース $45または3コース$55 グラスワイン付き


Entree: SPENCER GULF SQUID with AIOLI and LEMON
Volumey for entree dish. Was yummy but I think I needed a bit less... 

前菜:イカのフライ アイオリとレモン添え
前菜の割にはとってもボリュームがあります。美味しいけど、もーちょっと少なくてもよかったかもぉ〜


Entree my friend choice: THIRLMERE DUCK LIVER PATE with PEAR PRESERVE and TOAST
I should have chosen this dish..... So yummy!!!!

前菜お友達のKちゃんチョイス: フォアグラパテと洋梨ジャム
こっちにすればよかったぁぁ。。。パテ美味しいよぅぅぅ(*゚Д゚*) 


Main:  BAROSSA VALLEY BERKSHIRE PORK SHOULDER, SLOW ROASTED with CARAMELISED PEARS and BRUSSELS SPROUTS
Crispy pork crackling... super! First time I had so good brussels sprouts, they are actually yummy!

主菜:豚の肩肉スローロースト 洋梨と芽キャベツ添え
カリカリの皮。。たまりません。芽キャベツってそんなに好きじゃなかったけど、本当は美味しかったんだぁ〜♡


Dessert: HONEY and ROSEMARY PANNACOTTA with STRAWBERRY and RASPBERRY GRANITA
Great dessert!!!! You can really taste rosemary in pannacotta and it matches with fresh strawberry and raspberry granita.  Love it!!!

デサート: ハチミツとローズマリーのパンナコッタと苺とラズベリーのグラニタ
これ、めちゃくちゃおいしい!!!こんなにしっかりローズマリーのきいたパンナコッタは初めてだけど、すごく美味しい☆それにスッキリした苺とラズベリーのシャーベットとの相性は最高☆


So.. have you made your plan yet? 
Have a good weekend xx

週末の予定は決まりましたか?
では、よい週末を♡


↓ランキング参加してます☆
いつもありがとうございます+゚。*(*´∀`*)*。゚+ 今日もポチッお願いします! 
Click and support my blog xx


にほんブログ村 海外生活ブログ シドニー情報へ

2 comments:

  1. 内装もお洒落だけど、お料理も美味しそう♪
    ここいいねーーー!行ってみたい!

    ReplyDelete
  2. 家の近くにあるのー♪カジュアルだし気楽に行ける感じだよぉ!

    ReplyDelete