Thursday, September 19, 2013

MISS YOU and YOUR HOME PARTY

Yesterday was my 1 month anniversary! 
Yes, it's been a month I came back to Japan. 
Haven't found a job yet (haha)....... what am I doing every day? 
Ummm..... going the gym, going for shopping, catching up with friends, reading books....
Yap, still on holiday:p 

But it's time to move my heavy ass and do something! 
I hope I can report you soon..... 

昨日は私の一ヶ月記念日☆
そう、もう帰国して1ヶ月が経ってしまった。。。
まだ仕事もないし〜。。。何してるかって?
ジム行って、お買い物行って、友達とあって、本読んで〜
はい、幸せな生活ですね ヘヘσ(´ω`*)

が、そろそろ重〜い腰をあげないと!
何かすぐに報告したいなぁ〜できるかなぁ〜☆


My lovely friend Anna invited me for a farewell dinner ..... like more than a month ago LOL 
She organised my farewell party [click here for the blog post] too. 
I can't thank enough..... :-( 
I really miss her and her friendship.... and her food and her house:P hahahaha

大好きなアンナちゃんがお別れディナーに誘ってくれました♪。。。一ヶ月以上前に(笑)
アンナちゃん、私のお別れパーティーもやってくれて。。。(その時の様子はココから)
感謝しきれません(涙)
アンナちゃんという存在、アンナちゃんとの楽しい時間が恋しい。。。。。。と、彼女の料理と家も☆(≧∀≦*)ノヘヘヘヘヘ


First dish was Prosciutto wrapped Japanese Persimmon, Avocado Dip and Salmon & Seafood salad. 
Have you tried Japanese persimmons? I haven't seen anywhere in Sydney... don't remember how she got it?? If you come to Japan in autumn, you can find it everywhere. Queen of autumn fruit <3
 Nice and sweet, please try if you get a chance! 

一品目はプロッシュトーと柿、アボカドディップとサーモン&シーフードサラダ☆
柿いいですよね〜なつかしい!シドニーで売ってる所みたことないけど。。。アンナちゃんどっから貰って来たんだっけか?(あれ?買ったの?)
柿食べると日本の秋が恋しくなっちゃうね!柿、プロシュトーと合うんだな、これが♪


OMG mushroom soup. 
Seriously I've never had such tasty cold soup before!!!! 
AND surprisedly it's easy to make!!! But Anna doesn't finish simple boring way - can you see? 
She whipped egg white and mixed with the soup, and poured on top of it, so you can taste different texture in the cap. 

そして、うますぎるマッシュルームの冷静スープ。
これはねー、本当にやばかった。こんな美味しい冷静スープは食べた事ないってくらい美味しい!なのに、めっちゃ簡単に作れちゃう♪
が、アンナ様はそんな簡単に終わらせない。。。。写真で見えるかな?
泡立てた卵白をスープと混ぜた物を上半分に注いで。。そうする事によって、一つのスープで2つのテクスチャーが楽しめちゃうσ(≧ε≦o)カッコイイ!


Main dish was  Lamb chop with seasoning breadcrumbs. 
It was my request! Thank you Anna chan <3 
It was sooooo tender and well seasoned, really yummy! 
I tired a couple time cooking lamb chops but no luck.... it's difficult to get it right! 
(Of course, Anna did it right!)
Could you give me any tips?? 

メインは骨付き子羊肉のパンコオーブン焼き。
実はこれは私のリクエスト♡ありがと、アンナたん♡♡
何度か骨付き子羊試したんですけど、なかなか上手くいかない。
丁度いい焼き加減が難しい!(が、さすがです。アンナちゃんのは完璧)
誰かいいアドバイスありますか??


We opened a bottle of champagne, a bottle of red wine and drunk a couple glasses of home made mojito.... getting really drunk. 

シャンパン1本に赤ワイン1本そこからのホームメイド モヒトーを2杯ほど。。。
いい感じに酔っぱらってきた〜ょ


And Anna took out a box and showed me these gorgeous gorgeous swarovski wine glasses!!!!!! 
If I think about it now.... it wasn't the best time to play with these glasses, was it? LOL 
We were like "OMG, these are so cute!!!" 
"Yeah, they are really pretty!!! I can't use them!!!"
"I knowwwww! You can't!!!!" 
........ drunk conversation continued. 

Ahh.... I miss you Anna<3<3

そんな時、アンナちゃんがいきなり箱を取り出して、この豪華なスワロフスキーのワイングラスを見せてくれました♡♡♡
今、思えば。。。。。酔ってたのに(笑)あぶなすぎる!
”きゃーかわいいぃぃぃ!!!”
”でしょぉぉぉぉー!可愛すぎて使えないって!!!”
”だよねーーー!無理ーー!”
。。。。ってな感じで酔っぱらいの会話続きましたw

あぁーーーーー、アンナたんに会いたい。。♡


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