Sunday, April 21, 2013

TO CHOCOLATE LOVERS - Adora Home Chocolates

Have you tried Adora Homemade Chocolate?? 

If you are a chocolate lover and your answer is "No"..... please go to the shop right now! 
Their chocolates are not only homemade but also no preservatives or artificial flavours, totally natural and they taste really good!!!! 


A little story about Adora Homemade Chocolates... it was started from two chocolate lover sisters in 1993 as a part-time-job from their home. By 2011, they opened 3 shops in Sydney and won numerous Gold and Silver awards and contracts, such as supplying the Sydney Opera House. 

They just re-located their head office at Marrickville and that's where I went for my "Butter Truffles Making Class":-) More info about the class click here

Once I got the warehouse, I smelled beautiful chocolates and found lots of lots of chocolates!!! 
OMG it's HEAVEN!!!! 


The class started learning about chocolate history, a story of recent trip to Ghana to the benefits of good quality chocolate. The class was nice and small, like 10 people, we introduced each other in the beginning, nice friendly environment:-) Adora aprons were already on the table for us, wear a hair cap, wash hands and let's start making beautiful truffles! 


The recipe is so simple - basically you need only unsalted butter, dark chocolate and condensed milk, Mix it together, use piping bag and make any shapes you like, put into the fridge and wait until they're set. 
Finally coating with natural cocoa powder or dark chocolate sliced, Bola! Beautiful truffles in your mouth :-) ahhh melting in your mouth.... 

The class is 2 hours and not only you get to bring back your gorgeous truffles but also you get a goodie bag!  
Such a great experience! They do also have another class, chocolate tempering class for more advanced. Check it out :-) 

Adora Homemade Chocolates
2A Bligh St, Sydney NSW 2000 (Sydney CBD shop) 
(02) 9232 6601


みなさん!チョコレートはお好き???イエスゥゥゥゥゥーーーーーー<3<3<3
はい、私は大好きです。このアドラチョコレートはシドニーに住んでる方に、超おススメ☆☆
シドニーでしか買えない、シドニー発のチョコレートショップです。
ちょっとこのアドラ ホームメイド チョコレートについてお話しますと。。。シドニーに住むチョコレート大好きなギリシャ人の姉妹が1993年にパートタイムとして始めたチョコレートショップが始まりで、防腐剤、着床料、人工的に作られた香辛料とかなしのまったく新しいナチュラルチョコレートショップとしてシドニーで大人気となり、2011年までにシドニーで3店舗もショップが広がりました☆
(ショップ可愛いですょ♡)


最近、本社がマリックビルに移動して、チョコレート作りのクラスが再開☆早速、参加してきちゃいましたぁ!キッチンに入った瞬間、広がる甘いチョコレートの香り。。。と、大量のチョコレート!!!!!たまらん!
今回は初心者クラス 『バータートリュフ』

このクラス、10人くらいの少人数で、とってもフレンドリーな雰囲気☆ただチョコレートを作るだけじゃなくって、アドラの歴史から、チョコレートの歴史、最近行ったガーナ旅行の話、チョコレートの良さなどなどいろいろ習えちゃうんです。


レシピは超シンプル☆塩分なしのバターに溶かしたダークチョコレートとコンデンツミルク(生クリームの場合も)を混ぜ合わして、絞り袋を使って好きな形にします。それらを、冷蔵庫に入れて、ちょっと固めたら、あとは純ココアとか削ったチョコレートスライスなどでコーティング♪出来上がり♪

口の中でとろけますぅ〜♡美味しいぃぃ〜♡♡
そして、更に更にうれしいのが、作ったチョコだけじゃなくって、お土産ももらえちゃうっていう!超お得☆いい経験ですょぉ!

上級者にはテンパリングのクラスもあるみたい!
やってみてねーd(‘v`●) 

クラスの詳細はココから、 アトラホームメイドチョコレートのサイトはココから。




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