To be honest with you... I didn't wanna write about this cafe:p
My secret favorite cafe......
My secret favorite cafe......
MCA cafe has magnificent Sydney view and decent reasonable foods - surprisedly it's not too busy. I reckon people may not know that MCA has a cafe upstairs.
ここのカフェ、はっきり言ってあんまり書きたくなかったかも(笑)
最高のロケーションカフェ、内緒にしておきたくなっちゃう☆
MCA Cafeは確実にシドニーのどのカフェにも負けない最高の景色にリーズブルなメニュー、なのにたぶんみんな美術館にこんなカフェがあるなんて知らないのか、そんなに混み混みでもない!
Beautiful perfect Sunday lunch time, I was there with my girls (again).
Thanks to Anna and Megu, they got the BEST TABLE in the cafe!
(I and Yu-ka were bit late, because we went to the Ballet class in the morning:p)
Stunning!!!! Just stunning!!!!!!!!!!
めちゃくちゃ天気のいい日曜日のお昼、またまた恒例女子会メンバーと一緒です♪
アンナちゃんとメグに感謝☆カフェで絶対一番いい席、取っておいてくれたの!
(私とユーカちゃんはバレエのクラス行っててちょっと遅刻)
あぁぁぁ。。。。この景色はヤバイ!!!!!
Ploughman’s Platter – Cheeses, Cold Cuts, Pickles & Olives ($20)
Great value for $20!
チーズ、生ハム、(2種類ずつ)、お新香、オリーブにクラッカーとサワドーブレッドが付いてなんとたったの$20!!!!
Chicken Liver Pate, Red Onion Braise & Toasted Sourdough ($12)
I love Chicken Liver Pate but unfortunately this one didn't surprise me ..... it was okay.
チキンリバーのパテ、赤タマネギと洋梨のカラメル炒め添えもサワドーブレッドも付いててこれまたお得。
パテ好きな私の期待には及ばなかったが。。。こんなものか$12だったら(汗)
Our favorite, super food Quinoa couldn't be missed :-)
Smoked Rainbow Trout, Baby Cos, Potato & Quinoa ($18)
Yes, I love Quinoa LOL So simple and clean food - YUM
最近みんなのお気に入りキヌアは見逃せない!
サーモン、レタス、ポテトとキヌアのサラダは$18。
やっぱキヌア好き☆なんてさっぱりしてるんだろぅぅ〜おいしい♪
and usual Crispy Salt & Pepper Squid with Garlic Aioli ($16)
It looks small in this picture, but it was enough for us to share!
定番のイカの揚げ物☆
小さくみえるけど、4人で分けてもちょうどいい量だったょ〜
Half way through, most of the dishes are gone..... but we still have the gorgeous view :-)
Awwwwwwwwwwww.... how beautiful is this view.
Just can't get enough!!!!!! I LOVE SYDNEY!!!!
Finally.... a pic of us:-) My gorgeous girls<3<3
ご飯半分食べたところで。。写真を一枚。。。。変わらず素敵すぎる景色!
あぁぁぁ〜なんて綺麗なんだろぅぅ。
ずーーーーーーっと見てても飽きません☆シドニー大好き!
最後に。。。集合写真o(*’▽’*)/☆゚’
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