The long weekend has begun ~♪What is you plan?
3連休の始まりですねぇ〜♪みなさんは何しますかぁ??
Lunch/Dinner at my neighbor restaurant "Glebe Point Diner" may be your option:-)
ご近所さんのグリーブポイントダイナーで食事っていうのはどうですか?
407 Glebe Point Road
Glebe NSW 2037
02 9660 2646
Modern New York Style - totally love it!
モダン ニューヨーク スタイルの内装、めちゃくちゃ好き☆
Weekend Lunch Special
2 course $45 or 3 course $55 with a glass of wine
週末のランチスペシャル
2コース $45または3コース$55 グラスワイン付き
Entree: SPENCER GULF SQUID with AIOLI and LEMON
Volumey for entree dish. Was yummy but I think I needed a bit less...
前菜:イカのフライ アイオリとレモン添え
前菜の割にはとってもボリュームがあります。美味しいけど、もーちょっと少なくてもよかったかもぉ〜
Entree my friend choice: THIRLMERE DUCK LIVER PATE with PEAR PRESERVE and TOAST
I should have chosen this dish..... So yummy!!!!
前菜お友達のKちゃんチョイス: フォアグラパテと洋梨ジャム
こっちにすればよかったぁぁ。。。パテ美味しいよぅぅぅ(*゚Д゚*)
Main: BAROSSA VALLEY BERKSHIRE PORK SHOULDER, SLOW ROASTED with CARAMELISED PEARS and BRUSSELS SPROUTS
Crispy pork crackling... super! First time I had so good brussels sprouts, they are actually yummy!
主菜:豚の肩肉スローロースト 洋梨と芽キャベツ添え
カリカリの皮。。たまりません。芽キャベツってそんなに好きじゃなかったけど、本当は美味しかったんだぁ〜♡
Dessert: HONEY and ROSEMARY PANNACOTTA with STRAWBERRY and RASPBERRY GRANITA
Great dessert!!!! You can really taste rosemary in pannacotta and it matches with fresh strawberry and raspberry granita. Love it!!!
デサート: ハチミツとローズマリーのパンナコッタと苺とラズベリーのグラニタ
これ、めちゃくちゃおいしい!!!こんなにしっかりローズマリーのきいたパンナコッタは初めてだけど、すごく美味しい☆それにスッキリした苺とラズベリーのシャーベットとの相性は最高☆
So.. have you made your plan yet?
Have a good weekend xx
週末の予定は決まりましたか?
では、よい週末を♡
↓ランキング参加してます☆
いつもありがとうございます+゚。*(*´∀`*)*。゚+ 今日もポチッお願いします!
Click and support my blog xx
内装もお洒落だけど、お料理も美味しそう♪
ReplyDeleteここいいねーーー!行ってみたい!
家の近くにあるのー♪カジュアルだし気楽に行ける感じだよぉ!
ReplyDelete