Yesterday was my 1 month anniversary!
Yes, it's been a month I came back to Japan.
Haven't found a job yet (haha)....... what am I doing every day?
Ummm..... going the gym, going for shopping, catching up with friends, reading books....
Yap, still on holiday:p
But it's time to move my heavy ass and do something!
I hope I can report you soon.....
昨日は私の一ヶ月記念日☆
そう、もう帰国して1ヶ月が経ってしまった。。。
まだ仕事もないし〜。。。何してるかって?
ジム行って、お買い物行って、友達とあって、本読んで〜
はい、幸せな生活ですね ヘヘσ(´ω`*)
が、そろそろ重〜い腰をあげないと!
何かすぐに報告したいなぁ〜できるかなぁ〜☆
が、そろそろ重〜い腰をあげないと!
何かすぐに報告したいなぁ〜できるかなぁ〜☆
My lovely friend Anna invited me for a farewell dinner ..... like more than a month ago LOL
She organised my farewell party [click here for the blog post] too.
I can't thank enough..... :-(
I really miss her and her friendship.... and her food and her house:P hahahaha
大好きなアンナちゃんがお別れディナーに誘ってくれました♪。。。一ヶ月以上前に(笑)
感謝しきれません(涙)
アンナちゃんという存在、アンナちゃんとの楽しい時間が恋しい。。。。。。と、彼女の料理と家も☆(≧∀≦*)ノヘヘヘヘヘ
First dish was Prosciutto wrapped Japanese Persimmon, Avocado Dip and Salmon & Seafood salad.
Have you tried Japanese persimmons? I haven't seen anywhere in Sydney... don't remember how she got it?? If you come to Japan in autumn, you can find it everywhere. Queen of autumn fruit <3
Nice and sweet, please try if you get a chance!
一品目はプロッシュトーと柿、アボカドディップとサーモン&シーフードサラダ☆
柿いいですよね〜なつかしい!シドニーで売ってる所みたことないけど。。。アンナちゃんどっから貰って来たんだっけか?(あれ?買ったの?)
柿食べると日本の秋が恋しくなっちゃうね!柿、プロシュトーと合うんだな、これが♪
OMG mushroom soup.
Seriously I've never had such tasty cold soup before!!!!
AND surprisedly it's easy to make!!! But Anna doesn't finish simple boring way - can you see?
She whipped egg white and mixed with the soup, and poured on top of it, so you can taste different texture in the cap.
そして、うますぎるマッシュルームの冷静スープ。
これはねー、本当にやばかった。こんな美味しい冷静スープは食べた事ないってくらい美味しい!なのに、めっちゃ簡単に作れちゃう♪
が、アンナ様はそんな簡単に終わらせない。。。。写真で見えるかな?
泡立てた卵白をスープと混ぜた物を上半分に注いで。。そうする事によって、一つのスープで2つのテクスチャーが楽しめちゃうσ(≧ε≦o)カッコイイ!
Main dish was Lamb chop with seasoning breadcrumbs.
It was my request! Thank you Anna chan <3
It was sooooo tender and well seasoned, really yummy!
I tired a couple time cooking lamb chops but no luck.... it's difficult to get it right!
(Of course, Anna did it right!)
Could you give me any tips??
メインは骨付き子羊肉のパンコオーブン焼き。
実はこれは私のリクエスト♡ありがと、アンナたん♡♡
何度か骨付き子羊試したんですけど、なかなか上手くいかない。
丁度いい焼き加減が難しい!(が、さすがです。アンナちゃんのは完璧)
誰かいいアドバイスありますか??
We opened a bottle of champagne, a bottle of red wine and drunk a couple glasses of home made mojito.... getting really drunk.
シャンパン1本に赤ワイン1本そこからのホームメイド モヒトーを2杯ほど。。。
いい感じに酔っぱらってきた〜ょ
And Anna took out a box and showed me these gorgeous gorgeous swarovski wine glasses!!!!!!
If I think about it now.... it wasn't the best time to play with these glasses, was it? LOL
We were like "OMG, these are so cute!!!"
"Yeah, they are really pretty!!! I can't use them!!!"
"I knowwwww! You can't!!!!"
........ drunk conversation continued.
Ahh.... I miss you Anna<3<3
そんな時、アンナちゃんがいきなり箱を取り出して、この豪華なスワロフスキーのワイングラスを見せてくれました♡♡♡
今、思えば。。。。。酔ってたのに(笑)あぶなすぎる!
”きゃーかわいいぃぃぃ!!!”
”でしょぉぉぉぉー!可愛すぎて使えないって!!!”
”だよねーーー!無理ーー!”
。。。。ってな感じで酔っぱらいの会話続きましたw
あぁーーーーー、アンナたんに会いたい。。♡
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